CONCERT PRESENTACIÓ KONVENTPUNTZERO 2012



CONCERT PRESENTACIÓ DE KONVENTPUNTZERO 2012 AMB MATT ELLIOTT

DIMARTS 12 DE JUNY 2012 – 21:oo

EL VERMELL – MANRESA


MATT ELLIOTT Un dels músics més reputats de l’escena de Bristol, visita Manresa per primera vegada presentant el seu nou disc ‘The broken man’, mesclat per Yann Tiersen. Al Tanned Tin d’aquest any, va hipnotitzar al públic fins al punt de ser una de les actuacions més recordades de tot el festival. Sencillament una veu espectacularment sentimental i delicada que arriba directa al cor. Es tracta d’una ocasió única al país per escoltar una veu i música minimalista d’un músic de gran trajectòria.

Així mateix, la gran ocasió s'acompanyarà d'algunes de les grans obres pictòriques dels homenatjats al konvent’2012 Martí Teixidor i Carmen Mateos que per primera vegada veuran la llum al nostre país..

Martí Teixidor va exposar a diferents galeries i va guanyar algun premi internacional. Actualment, té obra al MEAN de Barcelona. Però, el seu discurs incendiari sempre l’ha conduït pels marges de l’art i n’està orgullós. La majoria de les seves pintures són acrílics de grans dimensions, pintura figurativa, però amb elements que la doten d’una personalitat única.

Carmen Mateos mai ha fet pública la seva obra, un treball molt més versàtil que el del Martí. El suport i el material utilitzat és el mateix. Però, contempla des del realisme fins a l’abstracció, passant per obres aparentment inofensives, fins a quadres que són autèntiques punyalades a l’stablisment artístic.

Tot això per engegar motors per la propera edició de konventpuntzero 2012 que tindrà lloc a cal rosal (berguedà) els dies 23 24 i 25 de juny 2012


info MATT ELLIOTT

http://youtu.be/9CCw6ZgWk-U

http://es.wikipedia.org/wiki/Matt_Elliott

Bandcamp: mattelliott.bandcamp.com

Web: www.thirdeyefoundation.com